FM Suomi

 

 

 

Vuoden Manageri Vuoden Päiväkirjailija Vuoden Foorumilainen Vuoden Tulokas
2014 El Payaso? El Payaso? - J.S.
2013 Cantona DiGregorio & Mr. Black - ei jaettu
2012 mibä N-Core - ei jaettu
2011 nippon14 JePo nippon14 DiGregorio
2010 Kuusilehto waddel WeeJii nippon14
2009 yugular Romas ei jaettu ei jaettu
2008 yugular rukkanen ei jaettu ei jaettu

 

 

 

 

 

Vuoden Manageri (yugular-pysti)

Jaetaan vuosittain foorumilla järjestettävässä äänestyksessä, jossa osallistujat antavat viidelle foorumilaiselle äänensä. Palkinto nimetty ylläpidossa vaikuttavan yugularin mukaan, joka kahmi molemmat voitot kisan perustamisesta lähtien.

 

Vuoden Päiväkirjailija (rukkanen -vihko ja kynä)

Vuoden päiväkirjailija palkinto on nimetty ensimmäisen Vuoden Päiväkirja -äänestyksen voittaneen kirjailijan - rukkasen - mukaan. Rukkanen tarinoi menestyksekkäästi aikainaan Berner "Die Kühe" Kühen otteista Tottenhamin peräsimessä. Rukkanen -vihko ja kynä jaetaan Vuoden Päiväkirja -äänestyksen voittaneen päiväkirjan kirjoittajalle.


Vuoden Foorumilainen (Annikki -Tähti)

Vuoden Manageri -äänestyksessä jo perinteeksi muodostunut ylläpidon Hyvä Veli -järjestelmä (=bannataan jokainen, joka ei äänestä ylläpitoa) on toiminut niin moitteettomasti, että vuodesta 2010 on ylläpito jakanut myös ei-ylläpitävälle foorumilaiselle tunnustuksen: Annikki Tähden. Annikin saanut forumisti on tehnyt pettämättömän vaikutuksen ylläpitoon hyvillä teksteillään sekä asiallisella käyttäytymisellään. Tai sitten Annikin saanut on maksanut ylläpidolle tarpeeksi.

 

Vuoden Tulokas (Nippon -pokaali)

Vuoden Tulokas pokaalin: "Nippon -pokaalin" saa henkilö, joka on kuluneen vuoden aikana rekisteröitynyt foorumille sekä noussut lyhyessä ajassa sekä ylläpidon, että kanssakäyttäjien tietoisuuteen. Vuoden Tulokas on osoittanut sellaista käytöstä ja henkeä, jota jokaiselta uudelta käyttäjältä toivottaisiin. Vanhat jäsenet eivät voi voittaa Nippon -pokaalia, vaikka tekisivätkin uuden käyttäjätunnuksen vain pokaalin saadakseen. (poislukien ylläpito, jolle tämä on sallittua)

 

Vaikka jokainen palkinton on hieman "pilke silmäkulmassa" annettu, niin taustalla on myös ylläpidon sekä muiden käyttäjien arvostus kyseisiä pokaaleja ja pystejä voittaneita kohtaan, joten huumorin taustalla on myös oikea asia. Toivottavasti kukaan ei ole pahoittanut, tai tule pahoittamaan, mieltään jäädessään poissa palkintokorokkeelta, tai joutuessaan sellaiselle. Ylläpito kiittää.

 

 

 

 

Vuodesta 2004 aina vuoteen 2011 ylläpito jakoi käyttäjien suosituksesta Laatukirjoittaja-titteleitä. Nämä tittelit kuitenkin jäivät pois 2011 ja tittelit korvattiin uusilla, vuosittain jaettavilla meriiteillä eri osa-alueilta. Alla luettelo kaikista foorumin jäsenistä, jotka saivat aikoinaan Laatukirjoittaja -tittelin

Stomper

Lataamo

Sande

Z-MaN

Timbo

Koskis

rukkanen

Maximus

Hybrid

maldini

Satanen

cmscar

Paroni

ekh

Cantona

Koponen

CrazyMike

Gunners

Del Piero

Codino Divino

JATQuu

Kuqi

Mr.Black